SOCIAL MEDIA

Ilusat sõbrapäeva!

Feb 14, 2013


.. või siis valentinipäeva. Olgu see päev (nii palju kui seda veel on alles jäänud) eriti magusate muside- ja kallistusterohke. Mis sellest, et isikult seda päeva esile ei tõsta (minul isiklikult on pea iga päev valentini- ja sõbrapäev), on siiski tore, et sõpradele ja lähedastele tavalisest rohkem tähelepanu pööratakse ja et jälle on põhjust šokolaadi süüa, seekord siis südamekujulist.

4 comments :

  1. Jällegi nii lahe pildike, super andekas oled! Toredat sõbrapäeva Sulle! :)

    http://genefic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Hei-hei! Võttes arvesse, et tegin selle superkiirelt kõigi oma 1001 asjatoimetuse vahelt, siis on igati hea kuulda häid sõnu. Ja sulle ka ilusat sõpraderohket päeva - mina sain täna näiteks ühe suure sooja kallistuse sõbranna käest.. täitsa niisama :)

    ReplyDelete
  3. Ooh, ma tean, et kui ma omaette elamise saan, siis ma pöördun esimese asjana sinu poole ja tellin ühe spetsiaalse pildikese mõne ilusa toa ilusale seinale. Et veel ilusam oleks. No nii ilusad pildid!

    kui ma juba varem seda tellida ei jõua aga praegu pole kuskile panna :(

    ReplyDelete
  4. Eks enamus asju on sedamoodi minulgi hetkel, et "kui ma oma kodu saan, siis.." Näiteks tahaksin ideaalis endale kodulooma võtta ja seinad pilte täis riputada, mis hetkel üürielamises elades täiesti välistatud. Jään igatahes sinu kirja ootama! :)

    ReplyDelete