SOCIAL MEDIA

Juuni vs. september

Oct 1, 2013

Ma olen selle pildipesa siin (mitte tahtlikult) peaaegu unarusse jätnud. Lugu siis selline, et septembrikuudega on alati üks igavene jama olnud - juba eelnevate aastate postituste koguseid kuude lõikes vaadates on näha, et septembrid on alati üpris.. vaiksed. Ja nii ka sel korral. Vabandusi pole mõtet väga tuua, sest eks päevade lühenemine annab tunda - uus päevarütm, enesetunne, mida ise nimetan sügisväsimuseks ja kõigile lisaks kulub mul nüüd, peale uude kohta kolimist, umbes 80 minutit päevast puhtalt töö-kodu vahelt kõndimisele. Kõndida mulle isiklikult meeldib aga kui mõtlema hakata, mida kõike 80 minutiga jõuab korda saata, siis hakkab lihtsalt ajast natuke kahju..
Oktoobrikuu peaks asjalikum tulema- elamine on poolikuid töösid täis, nii et nüüd pole midagi muud teha, kui otsast lihtsalt nikerdama hakata, mõned tööd vajavad veel ainult paaritunnist pühendumist, et valmis saada. Lisaks on hetkel järjekorras paar vahvat projekti ja tellimustööd, kuid kõigest saate teada, kui aeg on küps.

Avastasin, et igal jalutuskäigul tuleb kaks pilti ninadest - enda ninadest ja saapaninadest. Senikaua kuni suudan välja valida umbes-täpselt miljoni sügispildi vahelt välja parimaid palasid, jätan teid ninasid võrdlema.

Juuni:

 Septembri lõpp:

Post a Comment