SOCIAL MEDIA

Koer ja jänes

Mar 1, 2014



Koer ja jänes
29,7*42 cm, raamitult 40*50 cm
Segatehnika, paber   2014

Üle pika-pika aja midagi uut. Olen viimasel ajal argimuredesse mattunud ning tegelenud asjadega, mis tegelikult nii palju aega ja energiat ei tohiks kulutada - kuulanud maad, unistanud, olnud pikalt haige ning elanud raskelt üle oma pisikese (aga tragi) sülearvuti hingusele mineku. Just viimane on ilmselt üks peamisi põhjuseid, miks siin nii pikalt vaikus on olnud. Kummaline on harjuda uue elukorraldusega aga võimalusi selle muutmiseks pole.. veel. Küll aga olen vahepeal jõudnud valmis meisterdada ühe vahva tellimustöö, mis eile oma uue omaniku kätte sai - loodan, et pildike rõõmustab pisikest sünnipäevalist veel mitmeid aastaid. Kusjuures pildil olevad koer ja jänes on joonistatud just pere enda neljajalgsete sõprade järgi, nii et äratundmisrõõmu on küll ja veel.

5 comments :

  1. Anonymous2/3/14 08:01

    Wunderbar!

    ReplyDelete
  2. Oeh, sa joonistad nii ilusasti :)

    ReplyDelete
  3. Aitäh, Britt, ja thank you (või aitäh?) to anonymous! Loodan südamest, et pildisaajale endale ka see töö meeldib sama palju kui teile :)

    ReplyDelete
  4. Anonymous3/1/17 23:46

    Otsisin Su blogist selle postituse spetsiaalselt üles, et Sind veelkord tänada. See pildike on mind tõesti juba mitmeid aastaid elutoa seinal rippudes rõõmustanud ja rõõmustab kindlasti mitmeid-mitmeid aastaid veel. Aitäh aitäh aitäh! :)

    ReplyDelete
  5. Super suur aitäh armsa kommentaari eest! Harva saan ma tagasisidet oma piltide kohta aastaid hiljem, kuid kui saan, on seda alati rõõmustav kuulda! Oli rõõm teie armsaid neljakäpalisi joonistada! :)

    ReplyDelete