SOCIAL MEDIA

2017/2018: kuidas joonistused edenevad

Feb 11, 2018

Aasta on alanud õige tempokalt - olen tutvunud uute inimestega, saatnud sõpru-tuttavaid parematele jahimaadele (ei, mitte matused - kõigest välismaale), elanud sisse uude töökohta, õppinud väga palju enda kohta ning (taas)avastanud lõunased unepausid Virsikuga. Kõige muu kõrvalt olen aktiivselt tegelenud oma selle aasta eesmärgiga, mis mingil määral kattub eelmise aasta omaga - rohkem kunsti, rohkem kirjandust, rohkem (uusi) kogemusi ja emotsioone. Ja kuna olen siin üritanud aktiivselt oma kätt soojana hoida, siis mis oleks veel paslikum, kui valmis tööde vahele vahelduseks üks väike fotodest ülevaade teha, mis kujutavad seda, kuidas tegelikult joonistused valmivad (sest need kahjuks tõesti korraga ei ole sellised nagu nad lõpuks on) - enamasti hea muusika ja tee seltsis. Lõpus on näha väikest sneak peek'i kõige uuemast perekonnaliikmest ka, kellest peaks juba õige pea juttu tegema. Nautige ja kohtume juba õige pea! Uute fotode ja joonistusteni!









2 comments :

  1. Nii mõnus on vaadata tööprotsessist pilte!
    Mind üllatab, et kasutad sama unipini nagu minagi aga mul läheb see enne tehes vesivärviga kokkupuutes laiali. Käisin otsimas lausa spetsiaalset, et vett ei kardaks...

    ReplyDelete
  2. Väga kummaline või põnev lugu - mul pole kunagi probleemi sellega olnud, et vesivärv UniPiniga tehtud joone laiali ajaks. Teen alati joone ette ja enamasti on joone ja värvimise vahel ca 24h, sest, noh, elu, eksole, kuid ma arvan, et see ei ole see, mis nii suurt rolli mängiks. Loodan, et leiad õige pea, mis see põhjus on, miks joon niimoodi veele reageerida võiks. Iseenesest peaks UniPin olema ju fade ja water proof.

    Ja aitäh! Tore, et tööprotsessi pildid meeldisid/meeldivad! :)

    ReplyDelete